Sportkar

Sport biedt heel wat voordelen: lichamelijk, mentaal én maatschappelijk. Toch vindt niet iedereen even makkelijk zijn of haar weg naar en binnen het huidige sportaanbod. Met onze sportkar willen we daar iets aan doen!

Hoe dan?

Met onze sportkar trekken we letterlijk naar de inwoners van de gemeenten Halle, Beersel en Sint-Pieters-Leeuw. Zo bieden we sport-initiaties aan voor sociale organisaties en instellingen en voor scholen en buurten. Ook willen we informeren over het sportaanbod in de buurt of gemeente. Om zo de doorstroom te vergemakkelijken richting sportclubs.

Partners gezocht

Om het project van de sportkar te realiseren zoeken we partners-in-crime. We denken aan: de lokale sportclubs, sport-, jeugd en andere diensten, jeugdbewegingen, buurtwerkers, BOV-coach enzovoort. Zodat de sportkar kan én mag inspireren om te sporten.

Warme steun!

De organisatie van Toernee Mondi'alle 2017 is al overtuigd. Dit jaar zal de opbrengst van het warmste Halse feest dienen om onze sportkar te realiseren. Kom dus gerust mee dansen, eten en veel meer!