1
oktober
2017

Team voor FriS

Ben je nog op zoek naar een sociale en sportieve uitdaging voor het najaar? Loop samen met Team voor FriS de Belfius Brussels Marathon & Half marathon op zondag 1 oktober 2017. Je ontdekt op een originele manier het vele groen in en rond onze hoofdstad en je steunt tegelijk FriS, de sportclub voor personen met een beperking. Lopen én het goede doel steunen, twee vliegen in één klap!

Het programma van de Belfius Brussels Marathon & Half Marathon: 


- 9u00, Brussels Marathon
- 9u30, Brussels 5K
- 10u30, Brussels Half Marathon
- 11u30, Kids Run 1K

Wil je graag deelnemen aan dit sportief topevent? En wil je eigenlijk ook wel lopen voor het goede doel, samen met de gemotiveerde lopers van het Team voor FriS? Neem dan snel contact op met Sarah of Adeline.

Hun motivatie: ‘We zijn fervente lopers en nemen regelmatig zelf deel aan recreatieve stratenlopen in de Brusselse regio. We kiezen voor vzw FriS door onze bewondering voor de oneindige en sportieve inzet van hun vele vrijwilligers voor mensen met een beperking.’

Hoe loop je samen met Team voor FriS de Belfius Brussels Marathon & Half Marathon? Dat doe je zo: 

- Stuur vóór zondag 10 september een mail naar Sarah: eylenbosch.sarah@gmail.com. 
- Je doet aan fundraising. Kortom, je zoekt financiële steun voor het project van Team voor FriS bij vrienden, familie … Vóór maandag 11 september stort je jouw inschrijvingsgeld plus het sponsorgeld op het rekeningnummer van vzw Renkoekoek: BE22 0688 9739 7547 (St-Rochusstraat 88/b2, 1500 Halle), met de mededeling van je ‘naam + voornaam + Team voor FriS.’ 
- Sarah schrijft je samen met alle andere leden van Team voor FriS in t.w.v. € 15 (5km), € 30 (21km) of € 70 (42km) vóór 18 september.
- Je krijgt een fluogeel t-shirt van Team voor FriS t.w.v. € 10.
- Je probeert zoveel mogelijk aanwezig te zijn op de groepstrainingen en de promomomenten in september: 4 trainingen op donderdagavond om 20u, de Halse Duoloop op 8 september en de Run to Remember Again Marathon in Oetingen op 16 september.
- Je post en deelt naar hartenlust je trainingen, voorbereidingen of sponsorzoektochten op de Facebookpagina van Team voor Fris en via je persoonlijke social media met de hashtags: #teamvoorfris en #brusselsmarathon.
- De totale opbrengst overhandigen we in december tijdens de Warmste Week van Studio Brussel aan vzw FriS.  www.frisseclub.net

Team voor FriS kijkt er alvast naar uit om je te verwelkomen!

 
 
  • Facebook - White Circle
Volg ons op Facebook
Vragen of opmerkingen? Stuur ons gerust een berichtje.